Dom i zapach świeżo upieczonego chleba

Najpierw trzeba zagieść ciasto
Najpierw trzeba zagieść ciasto
Potem ciasto sobie spokojnie rośnie
Potem ciasto sobie spokojnie rośnie
A to już upieczony bochenek żytnio-pszennego chleba na zakwasie
A to już upieczony bochenek żytnio-pszennego chleba na zakwasie

2 uwagi do wpisu “Dom i zapach świeżo upieczonego chleba

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s